Munay Ki
Munay Ki is het pad van je hart en een reis voor je ziel!
Wil je zijn wie je echt bent? Wil je leven vanuit je hart?
Wil je je weer verbonden voelen met de natuur in en om je heen?
Dan is het Munay Ki pad iets voor jou!
Wat is nu Munay Ki?
Munay Ki is quechua, de taal van vele Andesvolkeren, zoals de Q'eros.
Het woord Munay betekent Liefde en Wil. In de taal quechua wordt geen onderscheid gemaakt tussen die 2 woorden.'Liefde en Wil' is één begrip en betekent liefdevol wilskracht of wilskrachtige liefde. De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde.
Munay Ki betekent: Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart of Wees degene die je echt bent.

Munay Ki herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, je eigen goddelijke natuur, een liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Het laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Het leert veranderingen te laten plaatsvinden via je hart, verbindingen te maken en te delen.
In essentie geven de inwijdingen je de wijsheid en de kracht om je verantwoordelijkheid te accepteren van alle schepping. Jij wordt/bent de schepper van je eigen wereld. Munay Ki brengt je bij je ware bestemming hier op aarde.

Munay Ki bestaat uit 9 Rites (rituelen/inwijdingen of er wordt ook wel gezegd 'energetische transmissies'). Deze vorm van inwijdingsweg is samengesteld door de Amerikaan Alberto Viloldo i.s.m. een sjamaan uit de Q'ero-gemeenschap in Peru. Het is gebaseerd op de eeuwenoude inwijdingen van de Q'ero. De vorm is aangepast dat het beter past bij de westerse beleving.